• Image 01
  • Image 01
  • Image 01

Wat doen wij?

Zorgrondomjou wil iedere klant persoonlijk leren kennen en niet volgens een nummer werken. Zorgrondomjou gaat veel verder dan alleen een zorgoverdracht. Zorgrondomjou wil meedenken en mensen laten zien dat er meerdere wegen naar Rome leiden. Wij besteden veel tijd aan persoonlijke aandacht, luisteren en het verwezenlijken van de zorgwens. 

Bij iedereen is een zorgvraag anders en op de persoon afgestemd. Bij Zorgrondomjou staat de zorgvraag centraal waarop een persoonlijke  planning wordt afgestemd. 

De kracht van Zorgrondomjou is zelfredzaamheid van de client te stimuleren en laten zien en voelen dat er altijd een toekomst kan zijn. 

Heb je als mens het gevoel dat ons verhaal bij jou past dan kun je altijd vrijblijvend met ons een gesprek aan gaan en zo kijken of wij voor jou de oplossing zijn. Zijn wij niet de oplossing  werken wij ook samen met andere hulp organisaties en kunnen dan ook altijd samen kijken waar je ook terecht zou kunnen met je hulp vragen. Op deze manier hoef je niet van loket naar loket te lopen in de hoop dat je nu wel de juiste treft.

Een zorg coach van Zorgrondomjou help je op weg.